Η Επισκευή iPad είναι ευαίσθητο θέμα διότι διαφέρει από την επισκευή iPhone.(Διαρκεί περισσότερη ώρα και απαιτείται διαμορφωμένος χώρος εργασίας).

Δείτε μερικά σχόλια από πελάτες μας στο Facebook.

 

Είμαστε το μόνο επισκευαστικό κέντρο που πραγματοποιεί την συναρμολόγηση των iPad σε Dust-Free Clean Room. Έτσι η πιθανότητα σκόνης ανάμεσα σε οθόνη LCD και αφής ελαχιστοποιείται.

Οι τιμές μας είναι ανάλογες με την ποιότητα ανταλλακτικών και των υπηρεσιών μας! Αν έχετε βρει χαμηλότερες τιμές σε άλλο επισκευαστικό κέντρο, πολύ πιθανόν να ισχύει το ίδιο για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Όλες οι επισκευές μας έρχονται με 1 έτος εγγύηση στα ανταλλακτικά και 6 μήνες στις επισκευές μητρικής πλακέτας. Κάθε συσκευή καταχωρείται ηλεκτρονικά στο σύστημα μας.

Τα ανταλλακτικά αποτελούν μεγάλο κομμάτι στο iPad service. Χρησιμοποιούμε γνήσια ποιότητα χωρίς πιστοποίηση διότι δεν υπάρχει δυνατότητα προμήθειας τους από την Apple. Υπάρχει και ποιότητα αντιγράφου για οικονομικές λύσεις.

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα, για όλες τις επισκευές μας. Η συσκευή σας θα αποσταλλεί την επόμενη μέρα από την παραλαβή!

Οι επισκευές iPad πραγματοποιούνται μόνο στο εργαστήριο μας. Η διάρκεια επισκευής είναι από 1 ώρα μέχρι και 48 ώρες, ανάλογα την κατάσταση του μεταλικού πλαισίου.

Αν δεν έχετε κάποιο από τα καταστήματα μας κοντά σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε παραλαβή από τον χώρο σας με χρέωση 10€.

Η διαδικασία της τηλεφωνικής διάγνωσης είναι το πρώτο και σημαντικότερο κομμάτι μιάς επισκευής. Είναι αναγκαίο να γνωρίζετε το κόστος της πριν την επίσκεψη κατ’οίκον.