Στόχος μας είναι η άμεση Επισκευή Galaxy με γνήσια ανταλλακτικά Samsung. Οι τεχνικοί μας θα επιδιορθώσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Galaxy σας και ταυτόχρονα θα σας εξηγήσουν ό,τι επιθυμείτε σχετικά με την επισκευή, μιας και θα γίνεται επιτοπου μπροστά σας.

Δείτε μερικά σχόλια από πελάτες μας στο Facebook.

Ερχόμαστε στο γραφείο, στο σπίτι και όπου αλλού επιθυμείτε για την επισκευή του iPhone σας! Καλύπτουμε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαμία. Δείτε τον χάρτη κάλυψης εδώ.

Οι επισκευές πραγματοποιούνται επιτόπου σε 15-20 λεπτά, ανάλογα με την βλάβη! Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτείνουμε να κλείσετε ραντεβού.

Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται μπροστά σας είτε στο κατάστημα είτε κατ’οίκον. Οπού μπορεί να λυθεί κάθε απορία σας για την επισκευή.

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα, για όλες τις επισκευές μας. Η συσκευή σας θα αποσταλλεί την ίδια μέρα παραλαβής της!

Η διαδικασία της τηλεφωνικής διάγνωσης είναι το πρώτο και σημαντικότερο κομμάτι μιάς επισκευής. Είναι αναγκαίο να γνωρίζετε το κόστος της πριν την επίσκεψη κατ’οίκον.

Τα ανταλλακτικά αποτελούν τον μεγαλύτερο παράγοντα στην επισκευή. Χρησιμοποιούμε γνήσια ποιότητα ανταλλακτικών, αλλά διαθέτουμε επίσης  ποιότητα αντιγράφου για οικονομικές λύσεις.

Όλες οι επισκευές μας έρχονται με 1 έτος εγγύησης στα ανταλλακτικά και 6 μήνες στις επισκευές μητρικής πλακέτας. Κάθε συσκευή καταχωρείται ηλεκτρονικά στο σύστημα μας.

Οι τιμές μας είναι ανάλογες με την ποιότητα ανταλλακτικών και των υπηρεσιών μας! Αν έχετε βρει χαμηλότερες τιμές σε άλλο επισκευαστικό κέντρο, πολύ πιθανόν να ισχύει το ίδιο για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.