Διέρρευσε υποτιθέμενο part από το επόμενης γενιάς iPhone

Το site SW-BOX.com που πρόσφατα είδαμε να αναφέρει διάφορα parts τα οποία υποτίθεται ότι προορίζονται για το iPhone 5, πρόσθεσε τώρα ένα νέο part. Το υποσύστημα αυτό για iPhone που μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω φωτογραφία δείχνει ότι αλλάζει εντελώς ο σχεδιασμός του.

Σε αυτό το part το οποίο φαίνεται να είναι από το κάτω μέρος της συσκευής, μπορούμε να δούμε το μικρόφωνο, την είσοδο ακουστικών, το καλώδιο που συνδέεται πάνω στη logicboard για το σήμα Wi-Fi και όπως φαίνεται ένα νέο τύπο dock το οποίο ίσως δείχνει ότι η Apple θα αλλάξει την είσοδο 30-pin σε USB που χρησιμοποιεί από την 2η γενιά iPod.

Στο iPhone 4 και στο iPhone 4S η είσοδος για τα ακουστικά Having your personal free data recovery software in the wrong hands could be devastating. βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής ενώ τα υπόλοιπα που εμφανίζονται στη φωτογραφία βρίσκονται στο κάτω. Αν αυτό το part είναι σωστό τότε μπορούμε να θεωρήσουμε ότι στο επόμενης γενιάς iPhone η είσοδος ακουστικών θα είναι στο κάτω μέρος, όπως και στο iPod touch. Κάτι τέτοιο θα έδινε περισσότερο χώρο στην Apple έτσι ώστε να αυξήσει τις ίντσες της οθόνης χωρίς να αλλάξει το μέγεθος της συσκευής και ταυτόχρονα θα έκανε την συσκευή πιο λεπτή στο πάνω μέρος ή γενικότερα.

Πηγή: www.greek-iphone.com