Στόχος μας είναι η Επισκευή Mac στον χώρο σας. Οι τεχνικοί μας θα διορθώσουν το πρόβλημα που έχει το Mac σας και ταυτόχρονα θα σας εξηγήσουν ό,τι επιθυμείτε σχετικά με την επισκευή, μιας και θα γίνεται μπροστά στα μάτια σας.

Είμαστε το μόνο επισκευαστικό κέντρο που πραγματοποιεί την συναρμολόγηση των iMac & Macbook Pro σε Dust-Free Clean Room. Έτσι η πιθανότητα σκόνης ανάμεσα σε οθόνη LCD και κρυστάλλου ελαχιστοποιείται.

Όλη η διαδικασία, στο κατάστημα είτε κατ’οίκον πραγματοποιείται μπροστά σας. Όπου μπορεί να λυθεί κάθε απορία σας για την επισκευή ή την αναβάθμιση.

Οι επισκευές & αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται επιτόπου σε 30-45 λεπτά! Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνουμε να κλείσετε ραντεβού.

Ερχόμαστε στο γραφείο, στο σπίτι και όπου αλλού επιθυμείτε για την επισκευή ή αναβάθμιση σας! Καλύπτουμε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαμία. Δείτε τον χάρτη κάλυψης εδώ.

Η διαδικασία της τηλεφωνικής διάγνωσης είναι το πρώτο και σημαντικότερο κομμάτι μιάς επισκευής. Είναι αναγκαίο να γνωρίζετε το κόστος της πριν την επίσκεψη κατ’οίκον.

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα, για όλες τις επισκευές Mac άνω των 100€. Η συσκευή σας θα αποσταλλεί την επόμενη μέρα από την παραλαβή!

Τα ανταλλακτικά αποτελούν μεγάλο κομμάτι στο Mac service. Χρησιμοποιούμε γνήσια ποιότητα χωρίς πιστοποίηση διότι δεν υπάρχει δυνατότητα προμήθειας τους από την Apple.

Όλες οι επισκευές μας έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση σε Δίσκους & Μνήμες και 6 μήνες σε όλα τα λοιπά ανταλλακτικά. Κάθε συσκευή καταχωρείται ηλεκτρονικά στο σύστημα μας.